Logeerpakket

De vakantie periode is een mooie tijd om eens iets te proberen. Het is ook de tijd dat het pakket van onze tuin het meest rijk is gevuld. Wij kennen geen komkommertijd.

Wat we van de kranten overnemen is het proefabonnement! We noemen het logeerpakket, verwijzend naar de tijd dat in de zomer de groentepakketten uit logeren gingen. Tijdelijk opzeggen was toen nog niet mogelijk dus zochten de vakantiegangers naarstig naar thuisblijvers voor de opvang van hun pakket.

Hoe het werkt:

U geeft uw naam en de naam op van een persoon die u een aantal weken met onze heerlijke groente wilt verrassen. Als u zelf betaalt komt het pakket bij u op de eerst volgende afrekening. Ook is het mogelijk dat de ontvanger betaalt.

Als de periode afgelopen is, bellen wij de pakketgenieter of zij nog langer wil genieten. Het logeerpartijtje wordt dan omgezet in een gewoon abonnement.

Het logeerpakket wordt maximaal 4 maal geleverd en heeft de inhoud van een klein groente pakket (voor een prijs van € 8,00 ipv normaal € 11,00) of van een combi-pakket (voor een prijs van € 9,00 ipv normaal € 12,00).

Het logeerpakket is tussen 24 juni en 29 september te verkrijgen.