Meelevertje 11 december 2009

Met latere vakanties voor ons dan in eerdere jaren, komt de Kerst nu snel dichterbij. Komend weekend is het alweer het Derde adventsweekend. Volgende week nog een volle werkweek. Want naast de oogst- en voorbereidingswerkzaamheden voor de pakketten en markten volgende week, ook al volop voorbereidingen voor het dubbele kerstpakket volgende week. Lees dit keer het meelevertje goed, maandag as hebben we graag al pakketwijzingen voor de aankomende twee weken binnen.

*** Leverritme kerst ***

Voor de verdere vooruitblik in de pakkettenlevering: we leveren dit jaar in week 52 een dubbel pakket uit - dit niet op de Kerst-vrijdag maar op woensdag 23 december voor Apeldoorn, Epe & Vaassen alsook voor Arnhem & Velp. De leveringen op vrijdag 26 (resp za 27) en vrijdag 1 januari (resp za 2 jan) komen hiermee te vervallen.

Voor de groentepakketten met tweewekelijks leverritme wordt een enkel pakket uitgeleverd; voor diegene met een wekelijkse levering van aardappelen leveren we week 52 een dubbele hoeveelheid uit.

Mutaties: wijzigingen in de Kerst-levering willen wij graag uiterlijk maandag a.s. 14 december binnen hebben. Bestellingen worden volgende week gedaan en in de week van uitlevering rest ons geen tijd voor abon. adm.

*****

Mocht er een keer geen geschikt recept of recept naar smaak bij gevoegd zijn, op onze website kunt u nog veel meer recepten vinden - veelal ook voorafgegaan met een verhaaltje over de (on)vergeten(lijke) groente.
De winter leent zich er voor ons ook voor om de recepten weer uit te breiden, dus dat belooft nog wat!
Zie op: www.hoogekamp.nl.