10 september, Open dag de Hooge Kamp

Komende 10 september houden we weer een open dag, of eigenlijk een open erf. Ja het valt samen met de open monumenten dat weekend, en het thema is om redenen daarop gebaseerd: Boeren, Burgers en Buitenlui. Dadelijk het verhaal, want 2017 is ook het jaar van de nieuwbouw. Ook een mooie reden om ons erf aan te doen. Nog niet alles zal op 10 september af zijn, maar heel veel al wel. Hier en daar nog een likje verf, een kast of een lamp. Maar de zonnecellen werken in middels en de bestrating ligt te plek.

De Hooge Kamp is een plek waar de Boeren ruim 35 jaar op een heel eigen wijze de verbinding met Burgers en Buitenlui zoeken. Het begint allemaal bij de manier waarop wij onze tuin verzorgen. In een zevenjarige vruchtwisseling krijgt een scala aan gewassen de kans zich in hun eigenheid te ontwikkelen. En dat proef je. De smaak brengen we zo direct mogelijk van Boer naar Burger. Op de markt in Arnhem of via groentepakketten in Apeldoorn, Vaassen, Epe of Arnhem. Wat we zelf op dat moment niet hebben vindt via de Buitenlui haar weg. Van collega-Boeren naar onze markt of pakket. Collega’s die gelijkende wijze hun gewassen verzorgen.

Duurzaamheid staat centraal in de relatie die we als Boeren aan gaan met de Aarde, Burgers en Buitenlui.

Op 10 september bent u welkom op ons bedrijf. Waar wij u meenemen op de reis waarlangs deze duurzame relaties vorm krijgen. Van 12:00 tot 16:00 is er een doorlopend programma met rondleidingen en een informatief ingerichte nieuwe werkruimte. En natuurlijk ons bekende (tuin) café voor een sapje, thee of koffie met een overheerlijke versnapering.

Kortom U bent welkom aan de Broeklanderweg 77, te Beemte Broekland.

Fietsers en wandelaars kunnen direct naar ons toe komen.

Mocht u van de auto gebruik maken vragen wij u te parkeren bij het parkeerterrein van V&L de Vecht. Daar begint het Avervoorderpad (zie ook contact), dit volgt u over de voetbalvelden. Direct na de voetbalvelden komt u op onze tuin.

Mocht u slecht ter been zijn kunt u natuurlijk op het bedrijf worden afgezet.