De tomaten kleuren rood!

Het is op en top zomertijd als je naar de gewassen en de kleurenpracht van de bloemen kijkt. Dit seizoen brengt wel een andere zomer dan de afgelopen drie jaren met zoveel regen en nattigheid in plaats van hittegolven en droogte.

De tuin is in onze ogen wat minder schoon van onkruid als andere jaren, maar gelukkig zijn we afgelopen twee weken weer aardig ingelopen. Door de regen is het plantgoed nog blijven staan…we hopen einde week nog het nodige te kunnen planten. Met de regen hebben we nu waar kan in het voren geoogst voor pakket en markt.

De tijd van de zomergewassen is aangebroken! De eerste tomaten zijn geplukt - de maiskolven dikken en ook de bonenstaken hangen vol en we plukken en plukken gedurende de gehele week om de bonenoogst jong binnen te halen.

- Reni -

Bloemen bestellen

Bloemen en nieuwe fermenten!

Links boven een pracht boeket bloemen. Zo staan ze iedere week op onze marktkraam in Arnhem. Je mag ook alleen voor de bloemen komen.

Bestellen van bloemen is ook mogelijk. Karin neemt dan contact met je op over je wensen en de prijs. De bloemen worden in de loop van de week in overleg geleverd.

Heb je belangstelling?

Stuur een bericht naar pakket@hoogekamp.nl.

- Saco -

Goten solderen en het dak erop! ‘Topping’ van de nieuwe schuur 😉

Pakket inhoud

Deze week
groente Prei (HK), Knolvenkel (HK), Groenselderij (NL), Eikebladsla rood (HK), Little gem rood/groen(HK), Bonen (HK)
mand volBroccoli (HK), Zappalito (HK), Bospeen (HK?), Sla mix (HK), Little gem rood/groen(HK), Bonen (HK), Basilicum (HK), Bosui rood (HK)
fruitAppel Royal Gala (CH), Aardbeien (NL), Avocado (PE)
Verwacht
groenteChinese kool (HK), Bonen (HK), Tomaat cocktail ? (HK), Courgette assorti (HK), Eikeblasla groen, Peen ? (HK)
mand volKoolrabi (HK), Spekboon (HK), Courgette geel/bol (HK), Spitskool (HK), Knolvenkel (HK), Sla mix (HK), Tomaat cherry (HK)
fruitAppel Royal Gala (HK), Perzikken (ES), Blauwe bes (NL)
(HK): herkomst de Hooge Kamp

Oogst palmkool en zomer(bonen)salade

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo