Tomaten rood en terugblik open dag!

De eerste tomaten zijn geplukt - mooi rood zijn ze en zomerzoet. De pluimen van de suikermais groeien inmiddels ook de lucht in, de eerste kolven dikken. Na de groei van de bonen de stokken uit, maar reeds ingetoomd; gaat nu ook de oogst van start.

Met de zomertijd nu ook echt komkommertijd - deze week bovenop de pakketinhoud ook een komkommer voor jullie.

In de periode tussen 24 juni en 29 september (Sint Jan - Sint Michaël) brengt de tuin overvloed. We bieden in deze tijd proefabonnement met korting aan of het eigen pakket kan met korting uit logeren naar familie, vrienden of kennissen. Dit maakt dat de oogst van vakantie genietende abonnees een mooie bestemming krijgt!
Lees meer op: www.hoogekamp.nl/pakket/#proeven-in-de-zomer

Genoten hebben wij op de open dag: gemoedelijk & gezellig was deze! We delen vooral wat sfeerbeelden die al veel vertellen.

Een tuincafé met saladebar door HK team, Soeperman en Zwamboon, stokbrood om de vuurschaal, kuubskist als ‘hangplek’, bouwen met stokken voor kleine en grote kinderen, een groentekraam door meiden-trio en lange tafels om aan te zitten….over de tuin de rondleidingen, maar deze niet in foto gevangen. Wel een mooi beeld en leuk om te doen 😉 er verhalen en te vertellen over onze groentegewassen, tuinplan en samenwerken in brede zin.

- Reni -

Pakket inhoud

Deze week
fruitAppel Cripps Pink (HK), Platte Perzik (IT), Aardbeien (NL)
groente Snijbiet (HK), Knolvenkel (HK), Courgette (HK), Snijboon (HK), Eikebladsla groen (HK)
mand volCobraboon (HK), Spitskool (HK), Bosbiet (HK), Groenselderij (HK), Tomaat cherry (HK), Cataiaine sla (HK), Aardappel kriel ? (HK)
Verwacht
fruitAppel Cripps Pink (AR), Peer Packham (AR), Blauwe bes (NL)
groente Cobraboon (HK), Spitskool (HK), Palmkool (HK), Bospeen ? (HK), Courgette (HK), Paksoi Shanghai (HK), Salie (HK)
mand volKoolrabi (HK), Courgette varia (HK), Snijboon (HK), Bospeen ? (HK), Komkommer (HK), Slamix (HK), Stengelui (HK)
(HK): herkomst de Hooge Kamp

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo