Pakketten backoffice

Eerst even opletten omdat Reni en Roel met vakantie zijn:

  • Zaterdag 22 oktober - geen markt!
  • Zaterdag 22 oktober - Pakketten ruim een 1 uur later dan normale bezorgtijd!
    Saco en zoon Melle verzorgen de ronde 😉

Al bijna 30 jaar ben ik betrokken bij de pakketten backoffice. Een klant van die tijd kwam bij mij langs. Hij had een idee om Reg en Dianne van de Hooge Kamp te helpen bij de administratie van de groente pakketten. Wij hadden al wel een pakket, maar verder ging de betrokkenheid nog niet.

Zulke plannen kosten altijd wat tijd om te realiseren. Maar op een dag was het zover. De briefkaartjes met de mutaties kwamen bij ons in de brievenbus. Dianne bracht wekelijks een lijst met mutaties. En elke week was er bij school de overdracht van de lijsten. Een paklijst en de nu nog steeds vertrouwde lijst op het afhaaladres.

Na de kaartjes kwam er de tijd van het antwoordapparaat. Jullie spraken netjes je boodschappen in. Het was een verandering die in kleine stappen, maar onafwendbaar zijn effect kreeg. Natuurlijk staat er nu en dan nog steeds een bericht op het antwoordapparaat. En gelukkig krijgen we ook zo nu en dan nog een kaartje.

Mijn tijd op de Hooge Kamp brak aan. Pakketten en backoffice dichter bij elkaar. Voor jullie deed de e-mail haar intrede. Een mogelijkheid er bij en weer een onafwendbare verandering. Het aantal berichten op de voice mail nam af. In het ritueel van de wekelijkse lijsten geen verandering.

Sinds ruim twee jaar kunnen jullie zelf de wijziging invoeren. Wij staan versteld van de snelheid waarmee jullie dit hebben opgepakt: Het is heel simpel. Klik op de link in de e-mail en pas in de browser je bestelling aan. Om de wijziging bij ons te krijgen zijn er twee knoppen belangrijk. Eerst die met de titel "Druk hier om te bestellen", daarna "Druk hier om te bevestigen".

Ook deze verandering lijkt onafwendbaar. Vergeet niet:

- Saco -

Pakket inhoud

Deze week
fruitAppel nr 251 (HK), Peer Concorde (HK), Mandarijn (IT)
groentePastinaak (NL), Prei (HK), Boerenkool - blad (HK), Spitskool (HK), Pompoen butternut (HK), Catalanen sla (HK)
mand volPeen (HK), Krulandijvie (HK), Spruiten (HK), Groenselderij (HK), Gele biet (HK), Wortelpeterselie (NL), Slamix (HK), Batavia sla rood (HK)
Verwacht
fruitAppel Santana (NL), Peer Concorde (NL), Fruitsoort 3 ? ( )
groente Savooie kool (HK), (Was)peen (HK/NL), Koolraap (HK), Pompoen oranje (Halloween), Slamix (HK)
mand volLange biet (HK), Chinese kool (HK), Broccoli (HK), Zoete bataat (NL), Knolselderij (HK), Catalaine sla (HK), Slamix (HK), Butternut pompoen (HK)
(HK): herkomst de Hooge Kamp

Zo zag de meelever in 2004 er uit

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief.

biodyn logo
biodyn logo
bdgrondbeheer logo
Logo